logoti

DejavnostiSeminarji, delavnice...

worldNačrtovanje in izbiranje ustreznega kadra je nedvomno pomembno za vsako organizacijo, bodisi vladno, nevladno ali profitno. Slednje se močno dotika področij kot so organizacija delovne sile, privabljanje, izbira, izobraževanje, evaluacija in nagrajevanje ustreznih kadrov.

Sklad dela Posavje izvaja izobraževanja in delavnice  s področja kadrovskega načrtovanja, ki zadoščajo širokemu krogu uporabnikov, saj boste z nami ne le spoznali, kako efektivno razvijati svojo poslovno idejo, temveč tudi, kako zagotoviti ustrezne kadrovske vire, ki vam bodo koristili pri razvoju vašega socialnega podjetja ali druge NVO ali po drugi strani, kako postati kader, ki ga podjetja iščejo in tako izboljšati svoj položaj na trgu delovne sile. 

Vsa podjetja in organizacije potrubujejo kadre, da lahko normalno poslujejo, toda kaj je tisto, kar odloči, da boste med večimi kadri izbrani ravno vi, ali kako skrbno načrtovati in se odzivati na kadrovske potrebe v vaši organizaciji? 

To so le ena izmed vprašanj, na katere odgovorjamo na naših izobraževalnih delavnicah in vabimo vas, da se nam pridružite in pomagali vam bomo graditi bodisi vaš, bodisi uspeh vašega podjetja ali organizacije.


Globalizacija je največje spremembe prinesla ravno na trgu dela in današnji kadri morajo vsakodnevno, četudi se tega ne zavedajo, tekmovati na globalnem nivoju.  Kako postati kader, ki se zna učinkovito prilagajati dnevnim globalnim spremembam in ali je slednje nekaj, kar je možno in vzdržno? 

Dejstvo je, da v globalni konkurenčni vasi, druge alternative niti nimamo. Najpomembnejši dejavnik v uspehu vsakega podjetja ali organizacije je namreč oseba sama, ki s svojim znanjem, sposobnostmi in energijo organizaciji ustvarja dodano vrednost. 

Še posebej pomembno je, da se slednjega zavedajo vsi kadri v organizaciji, ne glede na delo, ki ga opravljajo in danes v večini vse organizacije zavest o slednjem postavljajo kot predpogoj pri izbiri svojih zaposlenih.

Sklad dela Posavje tako služi kot vmesi člen med trgom dela in osebami, ki so trdno osredotočena na razvoj lastne kariere, s poudarkom na razvoju potencialov vsakega posameznika, saj le kadar iz sebe naredimo kar največ, lahko tudi primerno prispevamo svojemu zasebnemu ali poslovnemu okolju.

Z našo pomočjo se boste bodisi razvili do mere, da boste postali zanimiv kader na trgu dela ali, če ste slednje presegli, boste dobili vsa potrebna znanja za evaluacijo primernih kadrov za vaše podjetje, realizacijo vaše poslovne ideje ipd.

Za nadaljne informacije nas kontaktirajte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Projektni partnerji Skupaj za napredek Posavja

skladdela
LRF
las
knof
1824