logoti

 

TOGETHERProjekt Jureta in Vanje Rainer

Grob okvir poslovnega načrta sva izdelala že pred časom, nove ideje in spoznanja, pa so karte ponovno dodobra premešali. Ideja je v tem trenutku skoraj popolnoma dozorela, zato se nama zdi pravi čas, da jo nadgradiva s pisanjem poslovnega načrta.

Za izdelavo prvih prototipov, seveda poleg surovin, potrebuješ še določena osnovna sredstva. Nakup je sicer dokaj velik, vendar s stališča zagotavljanja ustreznosti izdelkov, nujno potreben strošek.

Osnovni postroj

Zelo vesela sva na splošen odziv, tako najinih mentorjev s Sklada dela Posavje, kot tudi vseh ostalih sodelujočih. Pripravljeni so že prvi osnutki celostne grafične podobe, potekajo pogovori o nadgradnji izbranih osnutkov.

Velikost prostora pa ni edini pogoj za zagotavljanje naše proizvodne dejavnosti. Premostitev nekatere električne in vodovodne napeljave, novi podi in prilagoditev prostora proizvodnji, trgovini, skladišču in pisarni, potrebuje adaptacijo celotnega prostora. V tej fazi, na podlagi prejetih predračunov, iščeva najbolj ugodnega in kakovostnega ponudnika.

V kolikor izdelki niso pravilno ovrednoteni, ali pa so razmere na trgu podcenjene, hitro podjetje zapeljemo v insolventnost. S polno volje, elana in izdelanimi stroški proizvodnje, pričneva s simulacijo finančnih projekcij.

Slika: Osnovni postroj

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FB: www.facebook.com/ToGetHer.si

GSM: 070 369 294