logoti

 

TOGETHERProjekt Jureta in Vanje Rainer

Nadaljujeva z izdelavo finančnih projekcij in pisanjem poslovnega načrta.

Izdelovalca manjše potiskane kartonske embalaže imava praktično že izbranega, težava je v tem, da omenjeni proizvajalec v svoji dejavnosti ne uporablja valovite kartonske embalaže. Valovito kartonsko embalažo pa bomo potrebovali tako v logistiki in transportu, kot tudi pri darilni embalaži. Sestala sva se z manjšim obrtnikom, ki lahko zagotovi naše potrebe po valoviti kartonski embalaži. 

Vsako podjetje potrebuje predstavitev in svoj PR, zato sva prvič zagrizla tudi v predstavitveni načrt, ki ob dobro izpiljeni ideji ni preveč trd zalogaj. Prav tako je v teku izbira logotipa in grafika posameznih kozmetičnih linij.

Ideja in izvedba projekta socialnega podjetja v sklopu proizvodnje vsebuje tudi manjšo butično trgovinico. Oddane so prve zahteve in povpraševanje za izdelavo notranje opreme trgovine.

Izobraževanje in širjenje obzorij na vseh področjih je ključnega pomena tudi za zagon proizvodnje, ki neposrednega stika s tematiko nima. Prav zato sva se udeležila tudi posveta o izdelavi poslovnega načrta.

V tem tednu pa je prispel še zadnji predračun elementa, ki je v sklopu postroja manjkal.