logoti

 

TOGETHERProjekt Jureta in Vanje Rainer

Je namenjen analizi trga, pisanju poslovnega načrta in dogovoru za sestanek z ekipo podjetja, ki se ukvarja s pomočjo pri crowdfundingu.

Še naprej veliko časa namenjava izdelavi prototipov, zabeležila sva prvi odziv poskusnih 'zajčkov'. Odzivi so več kot vzpodbudni, sicer se je pojavilo nekaj težav v samem procesu proizvodnje, vendar težave niso vplivale na kakovost in namembnost izdelkov.

Vsak, ki se ukvarja ali pa se bo ukvarjal s proizvodnjo dejavnostjo, bo zagotovo slej ali prej naletel na težavo povezano s samo tehnologijo ali proizvodnim procesom. Ko se težave pojavijo je potrebna hitra reakcija, brez nesmiselnega tiščanja glave v pesek, ki zmanjša morebitne stroške povezane s slabšo kakovostjo ali celo neprimernostjo izdelkov. Seveda pa se določene anomalije hitro rešijo, če veš iz kje izhajajo, v nasprotnem se srečaš s težavami povezanimi s precej višjimi stroški samega končnega izdelka.

Naše težave, ki smo jih že rešili, so bile posledica osnovnega, zaenkrat domačega postroja, s katerim težko zagotavljamo ustrezno in natančno termostatsko termično vzdržnost surovin. Z nakupom novega postroja pa teh težav ne bo več, v kolikor se pojavijo, bomo postroj reklamirali.

Celostna grafična podoba počasi dobiva pravo formo. Nove tiskarske tehnike nam omogočajo dokaj poceni izdelavo potiskanih etiket z našo grafiko. Kmalu pričakujemo prve vzorce potiskanega materiala.