logoti

 

TOGETHERProjekt Jureta in Vanje Rainer

V prejšnjem prispevku smo govorili o pomembnosti sodelovanja in skupnega nastopa panoge na velikem svetovnem tržišču. Naše podjetje bo izrazito tržno in razvojno naravnano, zato si, poleg aktualne, prizadevamo pridobiti čim več informacij tudi o t.i. novih ekonomijah, oz. razvoju novih ekonomskih modelov.

Želja po novih informacijah nas je pripeljala na delavnico v Kreativni coni Šiška. Mlada prodorna ekipa, nova poznanstva, širjenje mreže, medsebojno sodelovanje in spoznavanje unikatnega ekonomskega modela, nam je postregla s številnimi uporabnimi informacijami, ki bodo že v bližnji prihodnosti, predvsem iz vidika ekonomije in razvoja, obogatile našo sekundarno ponudbo.

Po terminskem načrtu naj bi se otvoritev podjetja in zagon zgodila nekje v marcu prihodnjega leta. Pred otvoritvijo pa je potrebno poskrbeti za adaptacijo prostora, nakup notranje opreme in ustreznega postroja. Pričetek del načrtujemo z začetkom januarja 2014.

Za najem primernega prostora v občinski lasti pa sva, ob predhodnem ustnem dogovoru z našo županjo, na vložišče radeške občine dostavila pisni osnutek najemne pogodbe.

Kljub jasni začrtani poti in že skoraj v popolnosti spisanemu poslovnemu načrtu, pa prihaja do novih idej in posledično manjših kozmetičnih popravkov v samem poslovnem načrtu.

Prototipi so skoraj pošli, odzivi so več kot dobri in dajejo smer nadaljnji poti.

PIŠI: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LAJKAJ: www.facebook.com/ToGetHer.si

KLIČI: 070 369 294