logoti

Modra VibaGradimo nove poslovne modele...

USTVARIMO NOVE POSLOVNE MODELE

Dejanje doniranja se med donatorjem in prejemnikom opravi z ali brez donatorske pogodbe. Če donator uveljavlja pravico do davčne olajšave, je pogodba nujna. Uporabljamo donatorsko pogodbo, ki jo lahko najdete na spletu.

vir pogodbe:internet

 

Preberite več: Donatorska pogodba

Smo skupina entuziastov, ki delamo v nevladnem sektorju že več kot 15 let in se ubadamo z različnimi izzivi, ki jih pred družbo postavlja sedanji čas. Sem štejemo težave pri zaposlovanju vseh starostnih skupin in ustvarjanje novih delovnih mest, financiranje dejavnosti in trajnostno naravnanost.

Prišli smo na idejo, da zgradimo mehanizem, ki bi nudil podporo inovativnim naložbam z družbenim učinkom, socialnemu podjetništvu in zaposlovanju. Zamislili smo si mehanizem MODRA VIBA katerega namen je združevati kreativce, nevladnike, ljudi dobre volje z idejami in/ali predlogi ter zbirati finančna sredstva izključno iz donacij fizičnih in pravnih oseb za namen podpore inovativnim naložbam z družbenim učinkom, socialnemu podjetništvu in zaposlovanju.

Modra viba je medkulturni, medgeneracijski in povezovalni prostor, stičišče če hočete, kjer lahko v miru razpravljaš o svojih idejah in iščeš podporo, sodelavce in odgovore na vprašanja. Hkrati s prostorom ustvarjamo še finančni prostor, ki bi bil namenjen podpori dogajanju.

Prvo srečanje bo kmalu. Spremljaj nas na spletu.

Podpri nas s prisotnostjo ali z donacijo!

Preberite več: Zgradimo nove poslovne modele